صندوق کاریزما از جمله صندوقهای سرمایهگذاری است که بازده خوبی را در سالهای اخیر داشته. صندوق کاریزما همانند دیگر صندوقهای سرمایهگذاری، دارای مجوز رسمی از سازمان بورس و اوراق بهادار است و هر دو صندوق درآمد ثابت و سهامی کاریزما توسط کارگزاری کاریزما سبدگردانی میشود. در حال حاضر صندوق درآمد ثابت کاریزما، صندوق کهربا کاریزما و صندوص اهرمی کاریزما از محبوبترینهای این کارگزاری هستند.
ما در ادامه بیشتر با صندوق درآمد ثابت و صندوق سهامی کاریزما آشنا میشویم. با ما همراه باشید!
معرفی صندوق کاریزما، صندوق درآمد ثابت کاریزما
صندوق درآمد ثابت کاریزما همانند دیگر صندوقهای درآمد ثابت عمل میکند؛ صندوقهای درآمد ثابت به داشتن ریسک بسیار کم و سود بالاتر از سپردههای بانکی معروف هستند. این صندوق از سال 1393 فعالیت خود را با دریافت مجوز رسمی از سازمان بورس و اوراق بهادار آغاز کرد.
این صندوق درآمد ثابت در حال حاضر دارای 6 هزار میلیارد دارایی خالص یا NAV میباشد. سرمایهگذاری کردن در این صندوق کاریزما از نوع درآمد ثابت، هم اکنون در ازکی سرمایه ممکن است! شما میتوانید با ورود به پلتفرم ازکی سرمایه، سرمایه گذاری آنلاین خود در این صندوق را در کمترین زمان آغاز کنید.
معرفی صندوق سهامی کاریزما
این صندوق سهامی دارای تفاوتهای زیادی با صندوق درآمد ثابت همین گروه مالی است و روند عملکرد و نوع سوددهی این صندوق مقداری متفاوتتر است. ترکیب دارایی این صندوق از تقریباً 80 درصد سهام شرکتهای مختلف تشکیل شده و درصد باقیمانده از داراییهای این صندوق را پنج سهم برتر و اوراق بانکی و دولتی تشکیل میدهد.
صندوق سهامی و در کل هر صندوقی که از نوع سهامی است، مناسب برای سرمایهگذاری بلندمدت است و ریسک سرمایهگذاری بالاتری نسبت به صندوقهای درآمد ثابت دارد. این صندوق مشترک از سال 1391 تاسیس شد و مجوز رسمی فعالیت خود را از سازمان بورس و اوراق بهادار دریافت کرد. این صندوق در حال حاضر دارای 297 میلیارد تومان دارایی خالص یا NAV است. اگر شما هم به سرمایه گذاری در این صندوق علاقهمندید، میتوانید با ورود به سایت ازکی سرمایه، در این صندوق سرمایهگذاری کنید.
تفاوت صندوق درآمد ثابت و مشترک کاریزما
همانطور که میدانیم این دو صندوق کاریزما به طور کلی عملکرد متفاوتی دارند. این صندوقها جزو گزینههای محبوب سرمایهگذاران هستند و مقایسه این دو صندوق میتواند مبحث جالبی برای سرمایهگذاران باشد.
مزایا و معایب این صندوق مشترک
مزایا(pros)
سود بالاتر از صندوق درآمد ثابت
مناسب برای روش سرمایهگذاری بلند مدت
معاف از مالیات
امکان سرمایهگذاری با مبلغ کم
ریسک کمتر از سرمایهگذاری مستقیم در بازار بورس
معایب(cons)
ریسک بالاتر از صندوق درآمد ثابت
تغییر قیمتهای ناگهانی
مزایا و معایب این صندوق درآمد ثابت
مزایا(pros)
ریسک سرمایهگذاری نزدیک به صفر
معاف از مالیات
ریسک نزدیک به صفر
سود روزشمار
امکان برداشت وجه در لحظه و در هر زمان
بدون داشتن نرخ شکست
سرمایه گذاری با کمترین سرمایه اولیه
سود بالاتر از سپردههای بانکی
مناسب برای سرمایه گذاری بلند مدت یا کوتاه مدت
معایب(cons)
سود کمتر از صندوقهای سهامی